Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prin ce trece Simona Halep la Australian Open: Administrația hotelului i-a cerut să nu hrănească șoarecii

https://www.sciencenews.org/
soareci hrana

Jucătorilor carantinați în camerele de hotel din Melbourne, care urmează să participe la Australian Open, li s-a spus să nu hrănească șoarecii, după ce o jucătoare s-a plâns că a fost „vizitată” de rozătoare în camera ei, scrie BBC Sports.

Yulia Putintseva, numărul 28 mondial, a schimbat camerele după ce a găsit un șoarece, dar a spus că noua ei cameră este și ea infestată, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

Tânăra de 26 de ani se numără printre cele aproxiamativ 70 de persoane, jucători și anturajele lor, carantinate în camerele lor de hotel timp de 14 zile, din cauza Covid-19.

Ministrul administrației de stat din Victoria, Lisa Neville, a „încurajat” jucătorii să „minimizeze interacțiunea” cu șoarecii.

„Din câte am înțeles, s-ar putea ca șoarecii să fi fost hrăniți", a adăugat Neville, fără a oferi mai multe detalii.

„Vom continua să facem controale împotriva dăunătorilor, dacă va fi nevoie, dar sperăm că lucrările de combatere a dăunătorilor care au fost deja efectuate să fi rezolvat problema", a spus Putintseva, care a fost printre primele sportive care s-au plâns de regulile de carantină ale hotelului, a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu un șoarece care ieșea din spatele unui dulap din camera ei.

Citește și: Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

Putintseva susține că și-a pierdut somnul din cauza rozătoarelor și și-a exprimat frustrarea că nu i se permite să deschidă fereastra din camera ei.

„Avem nevoie de aer proaspăt pentru a respira”, a postat ea pe Instagram.

Directorul executiv al turneului australian, Craig Tiley, a afirmat că îi înțelege pe jucători, aceasta fiind o experiență nouă pentru ei.

„La început, a fost destul de dificil cu adaptarea lor. Acum însă este mult mai bine și cred că majoritatea jucătorilor o înțeleg și o acceptă. Există o minoritate care combat și acum condițiile, dar vom face tot ce putem pentru a le îmbunătăți pentru ei", a mai declarat oficialul australian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.