Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry editează contul National Geographic de pe Instagram

Printul Harry

Prințul Harry al Marii Britanii editează contul postului de televiziune National Geographic de pe rețeaua de socializare online Instagram, luni, cu scopul de a lansa campania Looking Up, ce evidențiază importanța vitală pentru planetă a arborilor indigeni, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Prințul Harry le va cere utilizatorilor rețelei de socializare online Instagram să distribuie imagini pe care ei le-au realizat și în care sunt reprezentați copaci din întreaga lume.

Totodată, Harry, în vârstă de 35 de ani, va distribui o fotografie realizată de el în Parcul Național Liwonde din Malawi, unde a lansat două inițiative privind protejarea copacilor din zonă.

Campaniile sunt lansate în contextul vizitei lui oficiale în Africa, alături de soția sa, ducesa Meghan de Sussex, și de fiul lor, Archie, în vârstă de patru luni.

Pasiunea lui Harry pentru copaci și păduri este "inspirată de munca pe care o face în numele bunicii lui, regina Elisabeth a II-a a Marii Britanii".

Citește și: Compozitorul Michael James Ryan, cunoscut ca Busbee, a murit

Prințul Harry a lansat 15 dintre proiectele Queens Commonwealth Canopy (QCC), o inițiativă începută în anul 2015 care are ca scop conservarea pădurilor din cele 53 de țări ale Comunității Națiunilor.

Pe parcusul vizitei în Africa a prințului Harry, alte două parcuri naționale se vor alătura proiectului.

Campania de pe rețeaua de socializare online Instagram a lui Harry a fost anunțată după ce acesta i-a îndemnat pe oameni să își sporească eforturile pentru a proteja planeta.

"Ar putea suna a hippy pentru unii, dar nu ne putem permite să avem o mentalitate de maniera «ei sau noi». Oamenii, animalele și habitatele lor manifestă o nevoie funadamentală de coexistență și, în acest ritm, problemele globale vor deveni inimaginabile peste zece ani. Natura ne învață importanța sistemului ciclic, în care nimic nu se pierde și în care orice lucru are un rol. Dacă vom interfera cu sistemul, în loc să lucrăm cu el, acesta se va destrăma. Conservarea a fost o arie specializată, condusă de știință, dar acum este fundamentală supraviețuirii noaste și trebuie să depășim lăcomia, apatia și egoismul pentru a progresa", a declarat prințul Harry pentru cotidianul britanic Daily Telegraph.

Harry și fratele său mai mare, prințul William, au călătorit frecvent în Africa și sunt amândoi implicați în eforturi de protejare a florei și faunei de pe continent. Harry este și patronul unei organizații caritabile în beneficiul copiilor din Lesotho.

Primul turneu oficial al copilului ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry, Archie, organizat în Africa de Sud, a început pe 23 septembrie și va dura zece zile.

Prinţul Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.