Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry spune că iubita sa e hărțuită: Ce i s-a întâmplat actriței Meghan Markle

Meghan Markle

Prințul Harry al Marii Britanii a acuzat ''comportamentul hărțuitor și abuziv'' din spațiul public la adresa prietenei sale, actrița americană Meghan Markle, 35 de ani, scriu AFP, DPA și Reuters.

Presa britanică a relatat zilnic despre Markle, începând de la sfârșitul lunii octombrie, despre întâlnirile acesteia cu prințul Harry, care se desfășoară de câteva luni.

Citește și: Nu ai mai văzut așa ceva: Acesta e CEL MAI RAPID CAMION din lume / VIDEO

Palatul Kensington a emis marți comunicatul, ce confirmă oficial relația prințului Harry cu actrița americană, dar care denunță relatările media, inclusiv defăimarea de pe prima pagină a unui cotidian național britanic, comentariile cu substrat rasial și sexist, precum și rasismul "trolilor" de pe rețelele de socializare și comentariile utilizatorilor de internet la articolele postate în mediul online.

''Săptămâna trecută am observat că s-a depășit limita. Prietena sa, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri și hărțuiri'', potrivit comunicatului Palatului Kensington.

Citește și: ADN-ul uman conține mult ADN non-uman: Cât de mare e partea de animal din oameni

''Prințul Harry este îngrijorat de siguranța lui Meghan Markle și este foarte dezamăgit că nu a reușit să o protejeze'', conform comunicatului amintit.

''Nu este normal așa, este de doar câteva luni în această relație cu el, Meghan Markle nu ar trebui să fie subiectul unei asemenea furtuni'' mediatice, conform aceleiași surse, informează agerpres.ro.

Citește și: China a deschis FABRICA DE ȚÂNȚARI: 20 de milioane de insecte vor fi eliberate săptămânal! Iată motivul

Markle se descrie ca aparținând unei rase mixte și a scris în mediul online despre experiența rasistă cu care s-a confruntat mama sa afro-americană. Anterior, prințul Harry s-a plâns de amestecul continuu în viața sa privată și a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.