Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William şi Ducesa Catherine, cele mai influente personalități din Marea Britanie

Printul William Kate

Ducesa Catherine de Cambridge și soțul ei, prințul William, ocupă prima poziție în topul pe 2019 al celor mai influente personalități din Marea Britanie realizat de celebra publicație Tatler, potrivit closermag.fr, potrivit mediafax.

În schimb, ducesa Meghan de Sussex și soțul ei, prințul Harry, fratele prințului William, au fost omiși din topul 10, în pofida popularității lor. Ducii de Sussex ocupă abia a 16-a poziție.

Citește și: Lovitură pentru Codrin Ștefănescu! Anunțul făcut azi

Podiumul este completat de actorul Idris Elba, care a fost ales cel mai sexy bărbat în viață pe 2019 de celebra revistă People, și de Joseph și Sabine Getty, doi mari bijutieri britanici.

În vârstă de aproape opt ani, Harper Beckham, mezina fostului fotbalist David Beckham și a creatoarei de modă Victoria Beckham, ocupă poziția a patra în acest top, urmată de fostul fotbalist Jamie Redknapp, jurnalista Laura Kuenssberg, miliardarul Anthony Bamford, cântăreața Perrie Edwards și aristocratul David Cholmondeley.

Citește și: Lovitură de teatru! Tatăl adoptiv al Sorinei dinamitează acuzațiile asistentului maternal

În topul 50 mai apar vedete precum top-modelul Kate Moss (35), James Blunt (37), Elton John (40), prințul Charles și ducesa Camilla (45), modelul Cara Delevingne (49) și muzicianul Mick Jagger (50).

Topul celor mai influente personalități este alcătuit în fiecare an de echipa de jurnalişti din redacţia revistei Tatler, considerată o adevărată "biblie" a modei în Marea Britanie. În 2009, revista a marcat 300 de ani de la lansare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.