Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principalul contracandidat al lui Emil Boc și-a recunoscut înfrângerea: 'Am pierdut, mergem mai departe!'

emanuel ungureanu

Emanuel Ungureanu, candidatul USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca, a recunoscut că a pierdut în fața lui Emil Boc. El spune că l-a felicitat pe edil și i-a urat putere de muncă „pentru a se ține de promisiuni”. PNL a câștigat categoric Clujul, atât la Primărie prin Emil Boc, cât și la județ, prin Alin Tișe la Consiliul Județean.

Citește și: Gabriela Firea acuză o campanie MURDARĂ, dar își recunoaște înfrângerea: 'S-a încercat demolarea mea' - VIDEO

„Vă mulțumesc frumos!

Am câștigat, mergem mai departe, am pierdut, mergem mai departe...

Dragi clujeni, apreciez fiecare vot pentru mine și pentru echipa de consilieri din Alianța USR PLUS Cluj.

5 oameni din partea USR-PLUS în Consiliul Local Cluj-Napoca pot să însemne pentru unii dintre voi prea puțin, eu vă spun deschis că am încredere în cei 5 colegi ai mei că vor sluji comunitatea cu dăruire și vor face echipă cu primarul ales al clujenilor pentru mai binele nostru comun.

Sunt convins că cei 5 colegi, împreună cu alți consilieri locali de la celelalte partide se vor asigura că resursele orașului vor fi cheltuite cu chibzuință.

Eu îmi voi continua munca de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților, voi cere sprijinul colegilor din USR-PLUS pentru un nou mandat de parlamentar și voi face ce am promis.

Voi sprijini administrația aleasă de clujeni să găsească soluții imediate pentru problemele din cartierele Clujului, traficul infernal, nevoia de spitale noi, creșe, creșe, grădinițe și școli.

L-am felicitat pe domnul Emil Boc pentru noul mandat de primar și i-am urat sănătate și putere de muncă pentru a se ține de promisiunile din campania electorală.

Rămânem aproape”, a precizat Emanuel Ungureanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.