Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principele Radu a câștigat o avere frumoasă, în doi timpi și trei mișcări

catavencii.ro
radu duda

Radu Duda, sotul principesei Margareta, a intrat in posesia unei sume uriase dupa ce l-a dat in judecata pe un ziarist britanic, informeaza Stirile Kanal D.

Presa romana a relatat ca Paul Lambrino, cunoscut ca "Printul Paul al Romaniei”, este executat silit pentru o datorie de 4,7 milioane de lire sterline pe care o are fata de Marco Houston, patronul publicatiei britanice Royalty Magazin. Lambrino si Houston s-au judecat in Anglia pentru o datorie de 1,8 milioane de lire sterline, pe care Paul o avea fata de ziarist, instantele britanice obligandu-l si la plata a 2,9 milioane de lire sterline ce reprezinta cheltuieli de judecata.

Cererea de excludere a lui Ponta din Barou, 'FĂCUTĂ PRAF'. Atac DUR la Monica Macovei

Sentinta a fost aplicata si in Romania, astfel ca, pentru a incerca recuperarea unei parti din suma, un executor judecatoresc a scos la licitatie, ieri, 11 picturi si sculpturi ale lui Paul, pretul de pornire al acestora fiind de 19.000 de euro. In toata aceste poveste si-a facut loc si numele lui Radu Duda, sotul Principesei Margareta, reprezentant al Casei Regale, care nu il recunoaste pe Paul Lambrino.

Avocatul lui Paul, Mircea Andrei, a explicat ca Marco Houston ar fi scris, la indemnul lui Paul, un articol defaimator la adresa lui Duda, iar acesta l-a dat in judecata si a obtinut o suma uriasa.

Dacian Cioloș, DESFIINȚAT: un Robin Hood al grupurilor de interese

„Ei s-au împrietenit şi, să spunem, din prietenie Marco Houston a publicat un articol negativ împotriva lui Radu Duda. Acesta l-a dat în judecată pe Marco Houston şi a câştigat acest proces”, a dezvaluit avocatul lui Lambrino pentru digi24.ro.

„A câştigat aproximativ 2 milioane de lire sterline despăgubiri şi ulterior Marco Houston l-a dat în judecată pe prințul Paul ca să recupereze banii pe care era obligat să-i plătească față de Radu Duda”, a mai explicat Mircea Andrei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.