Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinsă cu amantul, actrița Daniela Nane anunță divorțul de Adrian Cioroianu / Video

Radu Pop
Captură video
daniela nane

Prinsă cu amantul, actrița Daniela Nane anunță divorțul de Adrian Cioroianu

Daniela Nane (52 de ani) a divorțat de soțul ei Adrian Cioroianu. Actrița a făcut anunțul după ce a fost prinsă în ipostaze tandre, sărutându-se în plină stradă cu noul ei iubit, tânarul tenor Octavian Ene.

Un nou divorț de răsunet zguduie lumea mondenă! Actrița Daniela Nane (52 de ani) a anunțat, printr-o postare pe contul ei de socializare, că s-a despărțit de soțul său, Adrian Cioroianu.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Actrița a ținut să menționeze că este o femeie liberă, după ce în presă au apărut fotografii cu ea și noul iubit, tânarul tenor Octavian Ene, sărutându-se în plină stradă.

Imediat, presa mondenă a speculat existența unui amantlâc, căci Nane nu făcuse public divorțul de Adrian Cioroianu până la această oră.

Daniela Nane și-a împărțit săruturi cu noul iubit, Octavian Ene, în stradă

Daniela Nane trăiește o nouă dragoste fierbinte la 52 de ani. Frumoasa actriță si noul ei iubit, tenorul de nici 30 de ani Octavian Ene au fost surprinși, de paparazzi MediaFlux, în timp ce se sărutau cu patos chiar în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei.

Fără să le pese de restul lumii, cei doi îndrăgostiți au continuat gesturile tandre și în mașina tenorului. Tânărul a condus-o pe frumoasa actriță cu SUV-ul său până în zona Brâncoveanu, la o spălătorie, acolo unde Daniela își lăsase mașina fostului ei soț, un Mercedes din 2019, cu care circulă încă prin oraș.

Îndragostiții nu s-au putut abține și și-au mai împărțit câteva săruturi în fugă și la despărțire, în timp ce actrița se urca în mașină. Nane a demarat apoi în trombă către locuința sa, radiind de fericire.

Cine e noul iubit al Danielei Nane? E mai mic cu peste 20 de ani decât ea

Noul iubit al Danielei Nane se numește Octavian Ene, a terminat Liceul Gheorghe Șincai din Capitală și a studiat mai apoi Canto la Universitatea Națională de Muzică București, acolo unde este în prezent masterand.

Tânărul este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde director artistic este chiar iubita sa, Daniela Nane, care este și actriță la Teatrul Bulandra din București, dar și profesoară de actorie la liceu și la universitate.

Se pare că povestea lor de dragoste durează de ceva timp, căci aceștia au fost plecați împreună la Bruxelles vara trecută.

După ce idila celor doi a ieșit la iveală în presă, Daniela a anunțat că a divorțat de Adrian Cioroianu, însă a evitat să spună de cât timp nu mai formează un cuplu cu fostul ministru de Externe.

Daniela Nane are un trecut amoros tumultuos. Actrița a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, de care a divorțat însă în 2002 și cu care are un fiu, Codrin(24 de ani).

În 2016, Nane a devenit soția fostului ministru de Externe, Adrian Cioroianu (57 de ani), care este în prezent profesor la Facultatea de Istorie de la Universitatea din București, dar și director la Biblioteca Națională a României.

Contactat de presă, Adrian Cioroianu a evitat să facă vreun comentariu pe marginea divorțului de frumoasa actriță.

„Vreți să vorbim de criza din Egipt sau despre ce? Dacă vreți să vorbim despre Israel, putem să vorbim…”, a transmis acesta, pentru aceeași sursă.

Daniela Nane, prima Miss România

Daniela Nane este actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII.

Daniela Nane s-a născut la Iași la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit “Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO, scrie click.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.