Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinsă DOPATĂ, Sara Errani a fost SUSPENDATĂ: Cât timp NU ARE voie să joace tenis și răspunsul sportivei / DOCUMENT

sara errani

Sara Errani (30 ani), numărul 98 mondial, depistată pozitiv la anastrozol, la începutul anului, a fost suspendată pe o perioadă de două luni, informează cotidianul L'Equipe.

WTA a confirmat controlul pozitiv al italiencei Sara Errani, iar jucătoarea este suspendată două luni, începând din 3 august.

Citește și: După ce produsele sale au ajuns în supermarketuri, o companie românească vrea să cucerească mall-urile! Iată cum

Ca urmare a dezvăluirilor făcute de Corriere Della Sera, WTA a confirmat că Errani a fost controlată pozitiv la un test antidoping în afara competiției efectuat pe 16 februarie.

La acest control, s-a depistat în eșantioanele sale letrozol (inhibator de aromatază nesteroid), precizează L'Equipe. Prevenită pe 18 aprilie, Errani a cerut să poată da explicații în fața unei comisii indepedente, așa cum avea dreptul. Audierea a avut loc pe 19 iunie, însă decizia oficială a fost dată abia pe 3 august. Nefiind suspendată cu titlu provizoriu în această perioadă, Sara Errani a putut juca până la începutul lunii august.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

În același timp, toate rezultatele obținute între 16 februarie și 7 iunie (data unui al doilea test care s-a dovedit negativ) sunt șterse din palmaresul său. Ea va putea din nou să se înscrie într-un turneu începând din 2 octombrie.

Sara Errani, care în 2013 a fost numărul cinci mondial, era înscrisă în calificări la Toronto, dar s-a retras din competiție. De altfel, pe contul personal de pe o rețea de socializare, Errani a dat răspunsul la acuzațiile WTA. Ea spune că mama ei ia un medicament după ce a fost operată de cancer la sân și că în acest fel s-ar fi putut contamina mâncarea, susținând că nu a luat niciodată vreo pastilă. De altfel, susține ea, o femeie sănătoasă nu are voie să ia astfel de medicamente.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.