Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinși cu un animal rar, protejat de lege, în timpul unor controale privind furtul de curent de electric

facebook.com
politia

Un exemplar rar de capră neagră, animal protejat de lege, care face parte din fauna cinegetică, a fost descoperit, vineri, de jandarmi, în gospodăria unui localnic din Arefu, județul Argeș, în timpul unei acțiuni de combatere a furtului de curent electric.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Argeș, în timpul unei acțiuni de combatere a furtului de curent electric, în Arefu, jandarmii au observat într-o gospodărie un exemplar de capră neagră, animal protejat prin lege, scrie Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

„Jandarmii au anunţat AJVPS Argeş în vederea continuării verificărilor, astfel s-a dovedit faptul că animalul fusese găsit în sălbăticie, iar familia a ales să îl crească alături cu celelalte animale din curte fără a anunţa autorităţile”, arată sursa citată.

Familia care a decis să crească în gospodărie, alături de animale din curte și un exemplar de capră neagră a fost amendată cu 1.000 de lei, întrucât, conform legii, deţinerea neautorizată în captivitate a exemplarelor de faună cinegetică constituie contravenţie.

Animalul a fost preluat de lucrătorii AJVPS, urmând să fie eliberat în mediul natural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.