Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Charles a încercat să-l convingă pe Trump că schimbările climatice au loc cu adevărat - Discutia a durat peste o oră și jumătate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Prințul Charles

Preşedintele american Donald Trump a dezvăluit că a avut o 'conversaţie grozavă' cu prinţul Charles pe tema schimbărilor climatice, în timpul vizitei de stat pe care o întreprinde de luni în Marea Britanie, transmite AFP.

Donald Trump, care a luat ceaiul luni cu prinţul Charles, a spus, într-un interviu difuzat miercuri dimineaţă de postul ITV, că a avut 'o conversaţie grozavă în legătură cu ceea ce voi numiţi schimbările climatice'.

Dialogul, prevăzut să dureze 15 minute, a continuat însă timp de peste o oră şi jumătate, iar prinţul Charles 'a făcut cea mai mare parte din conversaţie', a precizat Trump.

El a dat asigurări că 'l-a ascultat cu adevărat' pe prinţul de Wales şi s-a declarat impresionat de pasiunea acestuia faţă de subiect.

Moştenitorul coroanei britanice este cunoscut pentru luările sale de poziţie împotriva încălzirii globale, în timp ce preşedintele Trump a decis să retragă Statele Unite din Acordul de la Paris, ce prevede angajamente de reducere a emisiilor de dioxid de carbon din partea ţărilor semnatare.

Întrebat dacă i-a putut da asigurări prinţului Charles că tratează cu seriozitate această problemă, Trump a răspuns: 'Cred că da'.

Preşedintele american a mai afirmat că l-a asigurat pe prinţul Charles că 'Statele Unite au unul din mediile înconjurătoare cele mai curate, după toate statisticile, şi acesta chiar se îmbunătăţeşte'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.