Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Charles şi soţia sa vor vizita Canada pentru a marca Jubileul reginei Elisabeta a II-a

bbc.com
Prințul Charles, Camilla

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, vor vizita luna viitoare Canada în cadrul celebrărilor pentru marcarea celui de-al 70-lea an de domnie al reginei Elisabeta a II-a, transmite marţi Reuters, care citează un comunicat al Clarence House.

Călătoria, cea de-a 19-a pe care moştenitorul tronului o va face în Canada, se va desfăşura în perioada 17 - 19 mai. Cuplul princiar britanic va străbate peste 3.000 de kilometri, din Newfoundland şi Labrador, până în Teritoriile de Nord-Vest.

"Prinţul de Wales consideră de multă vreme că trebuie să învăţăm de la populaţiile indigene de pretutindeni din lume cum să trăim mai bine şi să protejăm natura şi planeta", conform comunicatului dat publicităţii de Clarence House, potrivit Agerpres.ro.

"Canada se confruntă cu impactul schimbărilor climatice şi, astfel, acest turneu va sublinia importanţa învăţării de la indigenii canadieni, precum şi a concentrării asupra colaborării cu mediul de afaceri pentru a găsi o modalitate mai sustenabilă de a trăi în contextul încălzirii globale", se mai arată în comunicat.

Membri ai familiei regale britanice vor vizita toate cele 14 teritorii care o recunosc pe Elisabeta a II-a drept şef de stat pentru a marca Jubileul de Platină al reginei. În prezent, fratele mai mic al prinţului Charles, prinţul Edward, vizitează naţiunile din Caraibe, mai menţionează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.