Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry, Meghan Markle şi prințul Andrew nu vor fi prezenţi la balconul Palatului Buckingham pentru Jubileul reginei Elizabeth a II-a

REUTERS
Prințul Harry Meghan Markle interviu

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan, precum şi prinţul Andrew, nu vor fi prezenţi la balconul Palatului Buckingham pentru Jubileul reginei, pe 2 iunie, conform news.ro.

Ei nu vor apărea la balcon în timpul paradei care va lansa festivităţile ce marchează 70 de ani de domnie al reginei Elizabeth a II-a.

Această decizie a fost luată de suverana în vârstă de 96 de ani "după o atentă analiză", a indicat purtătorul de cuvânt al palatului vineri, punând capăt speculaţiilor privind prezenţa sau nu la balcon a cuplului exilat în California, precum şi a fiului reginei, implicat în scandalul Epstein.

"După o atentă analiză, regina a decis ca tradiţionala apariţie la balcon pentru salutul regimentelor armatei britanice Trooping the Colour la 2 iunie va fi anul acesta limitată Majestăţii Sale şi membrilor familiei regale care efectuează angajamente publice oficiale în numele reginei", a indicat purtătorul de cuvânt al palatului.

Patru zile de festivităţi, aşteptate cu bucurie de britanici, sunt planificate în perioada 2-5 iunie pentru Jubileul de Platină care marchează 70 de ani de domnie a Reginei Elizabeth a II-a, în vârstă de 96 de ani.

Vor începe cu „Trooping the Colour”, parada care sărbătoreşte oficial ziua de naştere a suveranei în fiecare an.

În total, 18 membri ai familiei regale, printre care prinţul moştenitor Charles şi soţia sa Camilla, precum şi fiul său William, soţia sa Kate şi cei trei copii ai lor, sunt aşteptaţi pe balcon în timpul acestei mari parade militare. Deşi nu este un membru activ al monarhiei, soţul Prinţesei Anne, singura fiică a reginei, va fi şi el acolo, pentru „sprijinul” oferit soţiei sale în timpul angajamentelor sale, potrivit Palatului Buckingham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.