Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry și ducesa Meghan de Sussex au decis să păstreze discreția privind detaliile legate de nașterea copilului

www.wsj.com
Prințul Harry Meghan Markle

Prințul Harry al Marii Britanii și ducesa Meghan de Sussex au decis să păstreze discreția privind detaliile legate de nașterea primului lor copil, care va avea loc în săptămânile care urmează, au anunțat, joi, reprezentanții palatului Buckingham într-un comunicat citat de Reuters, potrivit Mediafax.

"Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru urările primite din partea oamenilor din Regatul Unit și din toată lumea, în această perioadă în care se pregătesc de nașterea copilului lor", se arată în comunicat.

"Altețele lor regale au luat decizia de a păstra discreția privind planurile legate de nașterea copilului", potrivit aceleiași surse.

"Ducele și ducesa abia așteaptă să împărtășească vestea emoționantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie", se arată în comunicatul emis de palatul Buckingham, reședința oficială a reginei Marii Britanii.

Citește și: Angelina Jolie este îngrijorată de situaţia femeilor din Afganistan: 'Avem nevoie de o pace construită pe drepturile omului'

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, urmează să nască în câteva săptămâni. Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

De câteva săptămâni au apărut speculații privind faptul că ducesa Meghan nu va naște la același spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, și de mama prințului Harry, regretata prințesă Diana. Unele surse spun că Meghan ar putea naște fie la un spital din Windsor, aproape de noua ei locuință - Frogmore House -, fie acasă, așa cum a făcut regina Elizabeth a II-a în cazul tuturor celor patru copii ai ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.