Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor lansa o nouă organizație caritabilă

www.wsj.com
Prințul Harry Meghan Markle

Prinţul Harry va lansa o nouă organizaţie caritabilă, Archewell, după ce a fost nevoit să renunţe la brandul Sussex Royal. Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, au renunţat la rolul de membri activi ai familiei regale britanice pe 31 martie. Cei doi s-au mutat între timp în SUA, în zona Los Angeles.

Prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, care s-au mutat recent în regiunea Los Angeles din SUA, după ce au renunţat, la sfârşitul lunii martie, la calitatea de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii, au anunţat că doresc să înfiinţeze o nouă organizaţie caritabilă, Archewell, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Specialistii vin cu o veste INCREDIBILĂ: economia românească ar putea fi MAI PUȚIN afectată de criză decât se crede

Ducii de Sussex, care au un bebeluş de 11 luni pe nume Archie, vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.

În ultimul lor mesaj publicat pe Instagram în calitate de membri activi ai familiei regale, Harry şi Meghan au spus că se vor concentra pe viaţa de familie în următoarele luni, în timp ce vor dezvolta şi o nouă organizaţie caritabilă, după ce au fost nevoiţi să renunţe la brandul Sussex Royal.

Citește și: Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Publicaţia britanică Daily Telegraph a scris că ducii de Sussex au depus o cerere de înregistrare a noii mărci în SUA.

"Înainte de SussexRoyal, a fost ideea de 'Arche', cuvântul grecesc care înseamnă 'sursa acţiunii'. Ne simţim conectaţi la acest concept pentru organizaţia caritabilă pe care sperăm să o înfiinţăm într-o zi şi a fost o sursă de inspiraţie pentru numele fiului nostru", a spus cuplul.

Potrivit cuplului, termenul "Archewell" combină două cuvinte vechi ce înseamnă "putere" şi "acţiune".

Citește și: CCR discută pe 6 mai sesizările PNL pe legile inițiate de PSD privind amânarea plății ratelor și suspendarea plății utilităților

Prinţul Harry spune că abia aşteaptă să lanseze organizaţia caritabilă, "atunci când va fi momentul potrivit".

Deşi nu va mai putea folosi titulatura de „Alteţa sa regală”, Harry va fi în continuare prinţ şi membru al familiei regale. De asemenea, Harry şi Meghan îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, primite de la regina Elizabeth a II-a în ziua în care s-au căsătorit, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.