Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William a comentat decizia fratelui său de a părăsi prim-planul familiei regale

evz.ro
printul william

Prințul William a trebuit să comenteze decizia fratelui său de a părăsi prim-planul familiei regale și s-a arătat „întristat” că nu mai poate să își îmbrățișeze fratele, arată The Guardian prefațând întâlnirea programată luni între membrii familiei regale britanice, potrivit Mediafax.

Principala problemă o reprezintă faptul nu atât decizia în sine cât momentul în care a fost făcută. Regina, în vârstă de 93 de ani, îl rugase pe Harry să fie reținut când e vorba despre anuțuri sau despre viitorul cuplului.

"Mi-am luat fratele în brațe toată viața și nu mai pot să o fac. Am devenit entități separate”, ar fi spus William despre noua situație a fratelui său.

Familia regală a anunțat pentru luni o întâlnire pentru a discuta aspectele problemei la reședința reginei din Norfolk, Sandringham, la nord de Londra. Printre invitați se află potrivit presei regina Elizabeth II, prințul Charles, prințul William și prințul Harry.

Citește și: Meghan Markle este noua 'prințesă Diana': Cum a ajuns în situația să se rupă de casa regală britanică

Este prima întâlnire a familiei regale după anunțul retragerii lui Harry și Meghan din prim-planul vieții monarhice.

Unul dintre aspectele noii situații a cuplului este legată de independența financiară, cuplul anunțând că renunță la banii primiți din subvențiile asigurate de familie din fondurile oferite de guvernul Britanic regalității.

Venitul, proprietățile, protecția și chiar titlurile celor doi vor fi puse în discuție pentru a se găsi o soluție viabilă pentru retragerea cuplului.

Harry urmează să apară în public pentru prima dată de la efectuarea anunțului privind retragerea din prim-planul regalității, joi, pentru Cupa Mondială a Ligii de Rugby, la palatul Buckingham.

Miercuri, ducii de Sussex au anunțat și că vor adopta "o abordare media revizuită" din primăvara acestui an. De exemplu, vor colabora cu "organizații de media democratice și tinere și cu viitori jurnaliști", iar unora li se va acorda acces exclusiv la evenimente regale.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.