Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul William, mesaj pentru fratele lui, prinţul Harry: 'Bun venit în societatea celor privaţi de somn'

evz.ro
printul william

Prinţul William, duce de Cambridge, i-a urat fratelui lui, prinţul Harry, „bun venit în societatea celor privaţi de somn”, după ce ducele de Sussex a devenit tată pentru prima dată, potrivit news.ro.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, au devenit părinţi luni, când ducesa a născut un băiat, al cărui nume este posibil să fie anunţat miercuri, scrie The Guardian.

Miercuri, ducesa şi ducele de Sussex sunt aşteptaţi să participe la o scurtă sesiune foto în cadrul căreia îl vor prezenta pe fiul lor, al optulea strănepot al reginei Elizabeth II şi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic.

„Evident, sunt încântat şi nerăbdător să îi văd zilele viitoare, când lucrurile se vor fi liniştit”, a sspus prinţul William despre venirea pe lume a nepotului lui.

El a adăugat: „Sunt bucuros să îi urez bun venit fratelui meu în societatea celor privaţi de somn, care este parenting-ul”.

În timpul unei vizite în Germania, prinţul Charles, tatăl lui Harry, a spus: „Nu am putea fi mai încântaţi de atât de veşti şi abia aşteptăm să cunoaştem copilul când ne întoarcem”.

Felicitat pentru noul nepot de unul dintre oamenii strânşi la Poarta Brandenburg, Charles a replicat: „Mulţumesc, colecţionez un număr destul de mare”.

Citește și: Actrița Sharon Stone, în vârstă de 61 de ani, a pozat nud pentru Vogue

Copilul ducilor de Sussex s-a născut luni, la Londra, la ora locală 05.26, cu o greutate de 3,2 kg. Presa britanică a scris că Meghan Markle a născut la o clinică privată, informaţie pe care Palatul Buckingham nu a confirmat-o.

Întrebat dacă are un sfat pentru fratele lui, prinţul William, care are trei copii, a râş şi a afirmat. „Am multe sfaturi, multe, dar nu, îi doresc tot binele şi sper ca ca în următoarele zile să se liniştească şi să se bucure de noul venit pe lume şi bucuriile care vin odată cu asta”.

Ducesa de Cambridge a adăugat: „Abia aşteptăm să îl vedem şi să aflăm ce nume va purta. Este foarte emoţionant pentru amândoi. Următoarele săptămâni sunt mereu dificile, aşa că le dorim tot binele”.

Proaspeţii părinţi au fost discreţi cu privire la naştere. Palatul Buckingham a anunţat că ducesa de Sussex a intrat în travaliu după opt ore de când ea născuse.

La cererea cuplului, nu au fost date detalii legat de echipa de medici care a asistat naşterea.

Prinţul Harry a asistat la naştere, iar mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, care a zburat de la Los Angeles pentru a-şi sprijini fiica, stă la reşedinţa lor de pe domeniul Windsor, Frogmore House.

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.

El va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry, Earl of Dumbarton.

Nou-născutul va deveni alteţă regală când bunicul, prinţul Charles, va deveni rege.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.