Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William și-a scuzat absența de la finala Cupei Mondiale de fotbal feminin dintre Anglia și Spania

tvr.ro
cm fotbal feminin

Prinţul William a cerut scuze, sâmbătă, într-o înregistrare video pe social media, pentru că nu a mers la Sydney pentru finala de duminică a Cupei Mondiale de fotbal feminin dintre Anglia şi Spania.

"Leoaice, vreau să vă urez noroc pentru mâine", începe moştenitorul tronului, în acest videoclip în care apare alături de fiica sa Charlotte, cu o minge de fotbal în braţe, conform news.ro

"Ne pare rău că nu putem fi acolo, dar suntem foarte mândri de tot ceea ce aţi realizat şi de milioanele de oameni pe care i-aţi inspirat aici şi în întreaga lume", a continuat William. "Mult noroc, Leoaicelor", a adăugat Charlotte, în vârstă de 8 ani.

Prinţul de Wales, care este preşedintele Asociaţiei de Fotbal (FA), organismul care guvernează fotbalul englez, a fost criticat pentru decizia sa de a nu se deplasa la Sydney.

Nici premierul Rishi Sunak nu va merge în Australia pentru finală. Guvernul va fi reprezentat de ministrul de externe James Cleverly şi de ministrul culturii Lucy Frazer.

Este pentru prima dată când echipa feminină de fotbal a Angliei, campioană europeană în 2022, joacă o finală a Cupei Mondiale.

Partida este programată de la ora 13.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.