Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul William şi soţia sa Kate îşi continuă angajamentele regale în ciuda izolării

SAMIR HUSSEINGETTY IMAGES
harry meghan

Prinţul William şi soţia sa Kate îşi continuă angajamentele regale în ciuda izolării, dar respectând măsurile de siguranţă. Cuplul a realizat prima vizită virtuală din locuinţa lor din Norfolk, potrivit news.ro.

Ducele şi ducesa de Cambridge au colaborat cu NHS, sistemul de sănătate public al Regatului Unit, cu scopul de a intra în contact cu copiii ai căror părinţi lucrează în prima linie.

Videoclipul întâlnirii lor, distribuit de mai multe publicaţii britanice şi pe Instagram, îi arată pe Kate şi William veseli, discutând cu şcolarii şi echipele de la Casterton Primary Academy în Lancashire, o instituţie unde profesori au grijă de copiii cadrelor medicale, dar şi ai angajaţilor din centre comerciale şi din domeniul livrărilor.

Prinţul şi soţia sa s-au întâlnit cu băieţi şi fete, care purtau urechi de iepuri şi care le-au arătat desenele lor şi alte activităţi creative.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

"A fost un moment absolut fantastic. Nu le-a venit să creadă", a povestit pentru DailyMail Anita Ghidotti, directoarea unităţii şcolare.

Kate şi William au avut ocazia de a le mulţumi celor aflaţi în prima linie, care se luptă cu coronavirusul, precum şi celor care se ocupă de copiii acestora.

"Asta ar trebui să-i liniştească pe toţi părinţii nevoiţi să lucreze, să ştie că are cineva grijă de copiii lor într-un cadru normal şi structurat dar şi că au un loc unde să fie în siguranţă", a spus Kate. "Bravo, tuturor, pentru că ştiu că circumstanţele nu sunt favorbabile".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.