Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prioritatea lui MRU la SIE - schimbarea legilor sigurantei nationale/ VIDEO

SIE

Directorul SIE Mihai Razvan Ungureanu a declarat marti dupa depunerea juramantului in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului ca prioritatea sa va fi schimbarea legilor sigurantei nationale.

"Nu am sa intru in detalii acum, e prematur. Cred ca o expunere publica a elementelor de principiu ale mandatului poate fi detaliata dupa ce imi voi fi preluat intru totul atributiunile. Dar in discurs am creionat cateva chestiuni pe care le urmaresc cu mult interes - de exemplu schimbarea cadrului legislativ in ceea ce priveste legile sigurantei national care au nevoie de modernizare si de adaptare la provocarile contemporane.

Legile de organizare pentru SIE si SRI sunt dinaintea intrarii noastre in NATO. Este o chestiune de urgenta si impreuna cu colegii de la SIE si din celelalte structuri de securitate nationala trebuie sa le aducem la forma necesara", a spus MRU.

El a mai declarat ca va avea o relatie foarte buna institutionala cu presedintele si "la fel si cu oricine va fi premier - este vicepresedintel CSAT"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.