Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRM se pregateste de boicotarea alegerilor europarlamentare

prm

Dupa ce a ratat prezenta in parlamentul national de cateva ori... acum e pe cale sa rateze (cel putin asa spun toate sondajele) prezenta si in Parlalemntul European.

Dupa ce presedintele PRM a anuntat pe unde a putut ca se pregateste o frauda e proportii si nimeni nu a reactionat, Tribunul si cei care i-au mai ramas credinciosi incearca un ultim gest - miting de protest si apoi boicotul care va echivala practic cu disparitia definitiva din jocul mare.

"Vineri, 23 mai a.c., începînd cu orele 13, Partidul România Mare va organiza în Capitală un miting şi un marş de protest împotriva scandaloasei fraude electorale pe care o pune la cale Guvernul PSD-UNPR-PC. Mitingul va începe în Piaţa Victoriei, peste drum de sediul Guvernului. Apoi, participanţii se vor deplasa pe traseul Bd. Lascăr Catargiu (fost Bd. Ana Ipătescu) – Bd. Gh. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu - Piaţa Universităţii, pînă la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene în România, unde va fi înaintat un Memoriu de Protest. Toţi iubitorii de Ţară şi de Dreptate sînt aşteptaţi să participe la această amplă acţiune – un veritabil semnal de alarmă, de care comunitatea internaţională e obligată să ţină seama.", se spune in comunicatul remis redactiei.

Citeste si: Unde si-a gasit Funar refugiul dupa plecarea din PRM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.