Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România cere guvern tehnocrat: Liderul organizației din Botoșani îl vede premier pe Remus Pricopie

Facebook
pro romania

Coordonatorul organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Pro România, deputatul Mihaela Huncă, susţine necesitatea învestirii unui guvern de uniune naţională, care să asigure stabilitate la nivel naţional.

Huncă a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că profesorul universitar Remus Pricopie, cel care este susţinut de Pro România pentru funcţia de premier, are capacitatea de a forma un guvern de specialişti, pentru a depăşi actuala criză politică pe care o traversează România.

Citește și: Traian Băsescu dă PSD-ului soluția pentru criza politică: 'Eu, ca opozant la Guvernul Orban, i-aș vota'

"Este un profesionist, nu este înregimentat politic şi poate să realizeze un guvern de specialişti, un guvern de uniune naţională. Nu avem pretenţia să fie un guvern format din PSD şi Partidul Pro România. Nu. Pentru a fi stabilitate acum în această ţară e nevoie de un guvern format din specialişti, un guvern de uniune naţională. Pro România este de acord şi cu altă formulă, o formulă de stabilitate, în care acel guvern să asigure predictibilitate şi să asigure rezolvarea unor probleme din domenii prioritare, a problemelor din sănătate, din educaţie, a problemelor privind accesarea fondurilor europene, a investiţiilor majore care în ultima perioadă nu s-au făcut", a afirmat parlamentarul Pro România.

Citește și: TRAGEDIE în Sibiu: DOI MORȚI și un rănit, după impactul devastator dintre o mașină și un microbuz

Mihaela Huncă a mai precizat că deşi a votat moţiunea de cenzură depusă de PSD, nu există premisele creării unei coaliţii la nivel judeţean între formaţiunea pe care o reprezintă şi social-democraţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.