Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România Olt a trecut la PNL, în frunte cu președintele Tiberiu Pană

stiripesurse.ro
pro romania

Pro România Olt a trecut la PNL în frunte cu președintele Tiberiu Pană, a anunțat, într-o conferință de presă, președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu.

„Le mulțumesc că au luat decizia de a se alătura proiectului nostru de a unifica toate forțele politice din județul Olt care vor să schimbe în bine acest județ și să facă în așa fel încât oltenii să-și ia județul înapoi.

Le mulțumesc domnilor din conducerea Pro România. Astăzi vor deveni oficial membri ai Partidului Național Liberal, în calitatea domniilor lor de președinte Pro România, vicepreședinți Pro România și toți ceilalți colegi din întreg județul care au decis să facă parte din acest proiect extrem de important, credem noi”, a declarat liderul PNL Olt.

Prezent la întâlnirea cu jurnaliștii, Tiberiu Pană a spus a demisionat din partidul lui Victor Ponta și a explicat că, în teritoriu, partidul este în disoluție, acesta fiind și motivul pentru care a ales să treacă în barca liberalilor.

„Organizațiile sunt aproape terminate, s-au desființat, au trecut la alte partide, datorită neimplicării conducerii partidului în organizarea în teritoriu a partidului.

Știți că Pro România, în urma alegerilor trecute, partidul a rămas cu datorii foarte mari, datorită nedecontării materialelor de propagandă, de campanie, de către AEP, au considerat că nu sunt conforme cu ceea ce trebuie, conturile partidului au fost blocate, activitatea în teritoriu nu s-a mai desfășurat deloc.

În urmă cu câtva timp, președintele Pro România a mers consilier personal pe probleme economice, la premierul României, președintele PSD. În condițiilea ăstea, Partidul Pro România a fost asimilat PSD-ului, și organizațiile teritoriale n-au mai putut face nimic pentru promovarea activităților politice ale Pro România în teritoriu.

Am luat decizia să trecem la PNL, pentru că o mare parte din membrii Pro România sunt foști membri PNL, care s-au întors în partid”, a declarat fostul lider al Pro România Olt.

Întrebat câți câți membri Pro România trec, de fapt, la PNL, Tiberiu Pană nu a dat un număr, susținând că majoritatea membrilor Biroului Județean al Pro România și anumite organizații, „acolo unde există compatibilitate”, îl vor urma, mai puțin cei trei primari pe care Pro România îi are în Olt, care au ales să se alăture echipei PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.