Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro TV, lovitură de proporții: Producția care a 'rupt în două' audiența, revine pe micile ecrane

Facebook
pro tv

Pro TV se pregătește să dea o lovitură majoră celorlalte posturi TV, deoarece o producție de importanță crucială, care a fost blocată în 2017, revine pe micile ecrane. Acest lucru ar putea atrage o audiență semnificativă către postul de televiziune.

Pro TV se pregătește să întoarcă pe micile ecrane o producție care a fost blocată în 2017, ceea ce va aduce o concurență puternică pentru Antena 1, Kanal D și Prima TV.

Pro TV nu se pregătește să lanseze un nou reality show sau un concurs de talente, ci să readucă pe micile ecrane un serial, și anume "Atletico Textila". Această producție a fost abandonată în 2017 de către producători.

Serialul revine acum cu un nou sezon, iar zeci de actori au participat deja la audiții pentru rolurile principale. Există o mare competiție pentru aceste roluri. Participanții la audiții vor afla în această săptămână dacă au fost aleși de către producători, conform informațiilor de pe cancan.ro.

Filmările vor începe la puțin timp după ce este stabilită distribuția. Serialul a debutat în urmă cu mai bine de opt ani, pe 10 martie 2016, iar ultimul episod s-a difuzat pe 3 iunie 2017.

Acest serial de comedie are în centru echipa de fotbal cu același nume, iar din distribuția sezonului difuzat acum mai bine de 7 ani au făcut parte Bogdan Stelea, Ciprian Marica, Nana Falemi și Marius Niculae.

Există speculații cu privire la posibilitatea ca Florin Călinescu să revină la televiziune? Actorul a fost inclus în distribuția serialului menționat. Cu toate acestea, el a declarat anterior că a renunțat la industria televiziunii. Nu este clar dacă va reveni sau nu în serial.

Florin Călinescu, fostul jurat al emisiunii "Românii au talent", a apărut în serial în rolul unui suporter întâmplător al echipei. Mai târziu, el a devenit finanțatorul echipei din cadrul serialului difuzat de Pro TV.

Ana Maria Pop, partenera lui Daniel Pavel, a avut și ea un rol în serial. Ea a interpretat personajul fostei prietene a lui Costeluș, atacantul echipei de fotbal, care, în urma unui accident în timpul unui meci, ajunge să-și rupă gâtul și să fie înlocuit. Personajul lui Andrei Mateiu este interpretat de acesta.

În distribuția serialului au mai fost și alți actori cunoscuți, precum Rodica Negrea, Alexandru Ion, Răzvan Oprea și Răzvan Vasilescu. Illona Brezoianu a avut, de asemenea, un rol în această producție de la Pro TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.