Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor și-a propus să-și extindă programul de burse pentru copiii proveniți din familii numeroase

myessaypoint.com
familie

Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor și-a propus să-și extindă programul de burse pentru copiii proveniți din familii numeroase de la 65 la 100 de beneficiari, conform basilica.ro

„În Proiectul de susținere la studii sunt înscriși atât elevi, cât și studenți care provin din familii cu peste șapte copii. Sunt tineri excepționali, cu rezultate foarte bune la învățătură, tineri talentați la muzică, desen, dans, tineri care doresc să contribuie la schimbarea în bine a societății”, a explicat Maria Ioana Dumitrașcu, referent al Departamentului Pro Vita al eparhiei Iașilor.

„Anul acesta i-am întrebat ce meserii ar dori să urmeze și avem de la antreprenori la avocați, arhitecți, asistenți medicali, medici, asistenți sociali, psihologi, chimiști, profesori, educatori, coregrafi, diplomați, ingineri, programatori, pictori, piloți, soldați, stewardese, preoți, polițiști. Toți au aspirații înalte și au încrederea că muncind pot deveni ceea ce și-au propus”, a adăugat ea.

Fiecare bursă are valoarea de 200 de lei pe lună și acoperă nevoi de bază: rechizite, îmbrăcăminte, transport, cazare, pachețel pentru școală; dar și cursuri de limbi străine, meditații și pregătiri pentru admiterea la facultate.

Pentru a susține mai mulți copiii în următorul an școlar, Pro Vita Iași a lansat o campanie de strângere de fonduri care a început de Ziua Copilului și se desfășoară pe tot parcursul lunii iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.