Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problema parcărilor nu ocolește Parlamentul. Ce decizie a luat Camera Deputaților

Inquam Photos / Octav Ganea
parlament vot camera deputatilor deget

Camera Deputaților a decis că fiecare parlamentar și fiecare instituție din administrația publică centrală să primească în 2024 un singur ecuson pentru accesul în parcarea de la nivelul S1, după ce „mulți parlamentari au reclamat faptul că sunt foarte multe mașini care nu deservesc parlamentarii”.

„Vă supun atenției o problema cu privire la accesul auto și parcarea de la nivelul S1, la Camera Deputaților — Parlamentul României pentru că mulți colegi de-ai noștri, parlamentari, au reclamat faptul că în parcarea de la S1 sunt foarte multe mașini parcate care nu deservesc parlamentarii. În mod normal, acea parcare de la nivelul S1 ar trebui să fie destinată mașinilor parlamentarilor și mașinilor altor instituții din administrația publică centrală”, potrivit unei scrisori a secretarului Camerei Deputaților, Cristian Buican.

El a propus ca numărul de ecusoane auto - acces și parcare la nivelul S1 — destinat parlamentarilor și instituțiilor din administrația publică centrală să fie limitat la unu pentru fiecare parlamentar, respectiv pentru fiecare instituție din administrația publică centrală, începând cu anul calendaristic 2024.

Propunerea lui Buican a fost aprobată de Biroul Permanent al camerei Deputaților în ședința de miercuri.

Potrivit unui ghid din 2020, numărul locurilor de parcare de la nivelul S1 este de 134. Deputaţii pot folosi şi parcarea de la nivelul S2, cu un număr de 311 locuri, accesul făcând-se pe aceeaşi intrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.