Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme cu ”Dan de la Vatican”? ”Nu ne-am mai întâlnit cu PP-DD”

dan diaconescu

Motivul: week-endul și ziua liberă de Rusalii. ”Nu am mai negociat pentru că am stat cu familiile de Rusalii, doar nu negociam de sărbători!”,  a spus premierul. Liviu Dragnea a confirmat și el stagnarea discuțiilor cu oamenii lui Dan Diaconescu. 'Nu ne-am mai întâlnit cu PP-DD-ul. Noi am venit cu bună-credinţă la constituirea unei alianţe anti Băsescu, am luat de bun ce a spus Dan Diaconescu, dar principalul nostru obiectiv îl reprezintă alianţele în plan local. De ce? Pentru că, din păcate, colegii de la PNL care au făcut cu noi majorităţi, noi am acceptat atunci să avem o proporţie paritară pe listele de consilieri locali şi judeţeni, chiar dacă partidul nostru era de două ori mai mare decât PNL, acum ei vor să rupă majorităţile cu noi şi să aducă în majorităţi pe cei de la PDL pe care electoratul i-a sancţionat la votul din 2012 de la locale. Practic, înşelând votul pe care cetăţenii l-au dat în 2012', a afirmat Liviu Dragnea.


El nu a răspuns dacă vor fi acordate şi posturi de ministru celor din PP-DD. Liviu Dragnea a precizat că negocierile ar avea de suferit dacă reprezentanţii PP-DD nu se vor ţine de promisiunile făcute şi a dat exemplul de la Braşov.

'Încercăm cu PP-DD-ul, acolo unde putem, să facem majorităţi. Dar, dacă se mai întâmplă situaţii ca cea de la Braşov, în care ei spun la centru că sunt anti Băsescu, în schimb la Braşov au făcut alianţă pentru Primăria Braşov cu cei de la PNL şi PDL, atunci asta nu ne va ajuta în negocieri. O să vedem zilele următoare cum decurg lucrurile', a declarat Dragnea.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.