Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme cu digestia sau cu imunitatea? Trebuie să bei aceste ceaiuri recomandate de nutriționist

F. P.
Pixabay
ceai

Ceaiul verde îmbunătăţeşte metabolismul, iar menta ajută la ameliorarea durerilor de stomac şi intestine, susţine nutriţionistul Trista Best, care a dezvăluit beneficiile acestor băuturi într-o discuţie cu "Eat This, Not That!".

Ceaiul verde ajută la accelerarea metabolismului şi astfel se evită creşterea în greutate. Specialistul a explicat că acest efect este asigurat de catehinele conţinute în băutură.

"Aceşti antioxidanţi naturali stimulează oxidarea grăsimilor, îmbunătăţesc sensibilitatea la insulină şi susţin controlul sănătos al greutăţii", a explicat expertul.

De asemenea, Best le-a recomandat celor care îşi supraveghează silueta să bea ceaiuri din plante. Potrivit nutriţionistului, un ceai cu muşeţel sau păpădie ajută digestia şi previne retenţia lichidelor în organism, iar ceaiul de ghimbir are un puternic efect antiinflamator.

Specialistul a adăugat că ceaiul de mentă, pe lângă efectul său calmant, are capacitatea de a ameliora disconfortul din stomac şi intestine. În plus, băutura reduce balonarea şi îmbunătăţeşte digestia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.