Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme de disciplină pentru Aubameyang - Starul lui Arsenal a fost trimis pe banca de rezerve

www.goal.com
Aubameyang Borussia Dortmund

Atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang, lăsat pe banca de rezerve cu ocazia derby-ului cu Tottenham, de duminică, a fost sancţionat pentru o problemă de disciplină, a afirmat antrenorul echipei de fotbal Arsenal Londra, Mikel Arteta, citat de AFP potrivit Agerpres.

"El trebuia să înceapă meciul, dar a avut o problemă de disciplină. Este o problemă internă şi o tratăm ca atare. Avem proceduri de respectat. Fiecare meci trebuie respectat", a adăugat antrenorul înainte de meci.

Conform presei britanice, Aubameyang s-ar fi prezentat cu întârziere la reuniunea de dinainte de meci şi nu ar fi pentru prima oară, însă Arteta a refuzat să confirme informaţia.

"Nu vă voi relata niciodată ce se întâmplă în vestiar", a afirmat tehnicianul, după meci, pentru postul Sky Sports.

"Avem reguli de viaţă comună pe care toată lumea trebuie să le respecte. Este tot. Dar el este un tip formidabil, probabil unul din jucătorii noştri cei mai importanţi. Este căpitanul nostru", a mai spus Arteta.

Arsenal a învins-o acasă pe Tottenham Hotspur cu scorul de 2-1, în derby-ul nordului Londrei, în etapa a 28-a din campionatul de fotbal al Angliei.

Introdus în minutul 19 după accidentarea lui Son Heung-min, Erik Lamela a deschis scorul pentru Spurs în minutul 33. Martin Odegaard a egalat în penultimul minut al primei reprize, iar Alexandre Lacazette a stabilit scorul final în minutul 64, când a transformat un penalty.

Luna trecută, Arsenal i-a solicitat explicaţii lui Pierre-Emerick Aubameyang pentru postarea în data de 10 februarie a unui fotografii pe Instagram după ce şi-a făcut un nou tatuaj, practică interzisă de protocoalele anti-COVID-19.

În imaginea respectivă, atacantul de origine gaboneză apărea alături de artistul Alejandro Nicholas din Barcelona, fără mască, sugerând că tocmai a făcut un tatuaj nou.

Conform lockdown-ului actual din Marea Britanie, saloanele de tatuaje sunt închise, dar Aubameyang nu este singurul fotbalist care încalcă acest gen de restricţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.