Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme de trafic pe DN2, în județele Vrancea și Buzău, din cauza ploii și a aluviunilor

drumuri, gropi

Circulaţia este îngreunată pe mai multe sectoare ale Drumului Național 2, în județele Vrancea și Buzău, din cauză că plouă torențial, iar apa se strânge pe drum şi există risc de acvaplanare (mediafax).

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN2, în zona localităţii Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, s-a acumulat apă pe drum pe o porțiune de 15-20 de metri, ca urmare a ploilor abundente. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, primele benzi ale ambelor sensuri de mers fiind mai afectate şi existând risc de acvaplanare.

De asemenea, în zona localităţii Dumbrăveni, judeţul Vrancea, pe sensul de mers Focșani - Buzău, s-a acumulat apă pe suprafaţa carosabilă, ca urmare a precipitațiilor abundente şi a scurgerii de aluviuni de pe un drum agricol. Prima bandă este impracticabilă pe o distanţă de aproximativ 300 de metri, circulându-se prin dirijare pe banda a doua.

Şi tot pe DN2, dar la kilometrul 130, în afara localităţii Zărnești, judeţul Buzău, există revărsare de apă pe carosabil, traficul desfăşurându-se şi în această zonă cu dificultate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.