Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme grave la vila destinată lui Băsescu. 'Nu o să se mute niciodată acolo'

Şederea lui Traian Băsescu la Scroviştea este sub semnul provizoratului. Când se va finaliza renovarea vilei de pe strada Gogol, fostul preşedinte se va muta în imobilul în care a locuit până nu demult Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman. Mutarea este însă încertă, pentru că vila prezintă serioase probleme de securitate.

În 2011, Guvernul a decis, printr-o hotărâre, ca imobilul să fie trecut din domeniul public al statului în domeniul privat. Potrivit România TV, în nota de fundamentare a actului normativ se arăta că structura clădirii a fost afectată de construcţia blocului din vecinătate, lucru confirmat de Mioara Roman.

Fosta locatară mai susţine că vila este veche şi nu se încadrează în standardele de securitate. "Biroul este in curte. S-a construit în 2005 un bloc cu 4 etaje. De la geamul biroului de 16 metri sunt 3,5 metri pana la urmatorul geam. Este in primul rand ilegal sa fie atat de aproape. Este foarte aproape, sunt 3 metri intre geamurile principale, adica dormitorul de sus si biroul de jos, sunt vreo 3 metri jumate fata de geamurile de la vecini", a mai relatat fosta soţie a lui Petre Roman.

Deşi fostul preşedinte are o casă deja în Mihăileanu, acesta nu a vrut sub nicio formă să se mute acolo, pe motiv că ar deranja vecinii. Mioara Roman susţine însă că disconfortul e cu atât mai mare în Gogol 2, unde clădirile vecine sunt chiar mai apropiate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.