Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme în 'aer' - Un avion Boeing care a decolat din Bucureşti a revenit de urgență pe Aeroportul Otopeni. Cursa a fost anulată

boeing

Probleme în 'aer' - Un avion Boeing care a decolat din Bucureşti a revenit de urgență pe Aeroportul Otopeni. Cursa a fost anulată

Un avion care a plecat de la Bucureşti către Luxembourg, joi seară, a revenit pe Aeroportul Otopeni după zece minute, unul dintre piloţi afirmând că un generator şi unitatea de alimentare auxiliară au cedat, transmite Boarding Pass, site specializat în ştiri din aviaţie, anunță news.ro.

Potrivit Boarding Pass, piloţii Boeingului 737-700NG Luxair (LX-LBR), Bucureşti – Luxembourg, au decis, joi seară, să revină pe Aeroportul Otopeni la zece minute după decolare, din cauza unei probleme tehnice.

Ce a spus pilotul

Unul dintre piloţii avionului a afirmat în convorbirea cu controlorii de trafic aerian că unul dintre generatoarele avionului şi unitatea de alimentare auxiliară (APU) au cedat.

Piloţii nu au declarat urgenţă şi au aterizat în siguranţă pe pista 26R a aeroportului "Henri Coandă" (Otopeni) din Bucureşti la ora locală 22:18.

Ulterior, zborul Luxair dintre Bucureşti şi Luxemburg a fost anulat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.