Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme la PMP. Prezența pe liste în același timp a unui fost membru CNAS și a unui acuzat acuzat că ar fi acoperit al Serviciilor naște probleme

Mai multe voci din spațiul public și virtual au remarcat în ultimele săptămâni o distorsiune în comunicarea Partidului Mișcarea Populară (PMP). Partidul se remarcă adesea prin virulența pozițiilor anti-PSD pentru ca apoi să sară imediat la o atitudine dură față de guvernare și problemele ei.

Vezi și: Temperatura corporală medie a oamenilor pare a fi în scădere (Science News)

Asta nu ar fi neaparat o mare problemă pentru un partid mic dornic să se adreseze și să culeagă voturi din ambele zone politice, voturi care să se adauge la zestrea oarecum captivă ”a băsiștilor”. Pragul de 5% este accesibil PMP, dar asta înseamnă și o foarte bună organizare, un foarte bun tonus și o mobilizare la vot exemplară.

O problemă a a apărut însă în discuție în ultima vreme. Mulți intelectuali și formatori de opinie au salutat prezența pe listele PMP (vezi și video) a lui Florian Bichir, istoric de formație și fost membru al Colegiului CNSAS. Numai că pe aceeași listă PMP a decis și păstrarea actualului deputat și fost jurnalist Robert Turcescu. Robert Turcescu a avut acel episod cu ”datul rucsacului din spate  jos” în care a recunoscut public că a acționat ca ofițer acoperit al serviciilor de informații ale Armatei publicând pe blogul său și documente care ar atesta acest lucru.

Anumite discuții destul de dure au avut loc în interiorul partidului și ele au fost destul de vocale pentru a fi auzite și în spațiul public, mai mulți jurnaliști, publiciști și chiar simpli simpatizanți exprimând dubii asupra listelor partidului din acest punct de vedere.

Există chiar temeri că această problemă ar putea afecta și șansele partidului la alegerile din 6 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.