Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari cu programul 'Lapte, corn și măr' la Ploiești: 'Copiii au primit biscuiți care sunt ca un carton și mere stricate'

olttv.ro
program corn si lapte

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, sesizează nereguli privind calitatea produselor distribuite în unităţile de învăţământ prin programul "Lapte, corn şi măr", cerând, marţi, Prefecturii Prahova să verifice derularea acestui program.

"Astăzi am făcut şi solicitarea către Prefectură să se verifice, pentru că sunt o groază de lucruri care nu sunt în regulă, pe care le-am spus de-a lungul timpului şi care sugerează probleme legate de calitatea produselor. (...) Eu cred că nimeni nu are dreptul, atât timp cât acest program se derulează prin Consiliul Judeţean, să îşi bată joc de lucrul ăsta. Sigur că sunt copii care nu au nevoie, dată fiind situaţia financiară a lor, a părinţilor, de lucrul ăsta, dar sunt copii care se bucură de acest lucru. (...) Am decis să trimit oficial Prefecturii o solicitare în sensul de a se face urgent verificări vizavi de ceea ce se întâmplă", a declarat Volosevici într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

El spune că a primit sesizări de la părinţi şi că probleme au fost semnalate încă de la începutul anului şcolar în curs.

Potrivit primarului, care a spus că "citează din memorie", copiii au primit biscuiţi care "sunt un fel de carton", iar merele sunt stricate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.