Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari în handbalul românesc: Ce se întâmplă la echipa de fete ale celor de la CSM Ploieşti

minge handbal

După victoria obținută sâmbătă, în Insulele Feroe, scor 26-24, cu HC Neistin, în prima manșă a turului 2 preliminar al Cupei EHF, handbalistele de la CSM Ploiești vor lua startul și în campionatul Ligii Naționale. În ciuda problemelor care persistă la nivelul relației dintre club și Primărie, care au atins un nou prag critic în ultimele zile - 5 luni de restanțe financiare, fetele lui Neven Hrupec vor disputa marți, de la ora 12:00, în "Olimpia", partida cu HC Zalău, din prima etapă a noului sezon.

"Este clar, acum, dacă s-a anunțat că meciul va avea loc, înseamnă implicit că se poate vorbi despre rezolvarea problemelor de la CSM Ploieşti! Să dea Dumnezeu să fie așa pentru că niciuna dintre noi nu ne dorim decât să intrăm pe teren și să câștigăm. Este spiritul care animă orice sportiv și vom face toate eforturile să învingem trupa din Zalău! Știu, nu va fi ușor mai ales în condițiile despărțirii de celelalte fete, dar noi o să luptăm până la ultimul strop de energie pentru victorie", a declarat handbalista Daciana Balaban Curtean.

Toate cele opt handbaliste care au făcut deplasarea în Insulele Feroe, Dragica Tatalovic, Alina Dumitru, Marina Dmitrovic, Daciana Balaban-Curtean, Andreea Chiricuţă, Carmen Gheorghe, Ionela Dinu şi Izabela Mitrescu, la care se vor adăuga Iryna Burtea-Shutska și Ivana Bozovic, plus câteva junioare ale clubului, vor compune lotul pentru confruntarea cu echipa lui Gheorghe Tadici.

Reamintim că Ramona Farcău, Nicoleta Tudor, Mihaela Tivadar, Aneta Pârvuţ-Udriştoiu şi Oana Apetrei au părăsit Ploieștiul, în ultima perioadă, din cauza problemelor financiare, conform stiridesport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.