Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari în instanţă pentru Giovanni Becali: Ce au decis judecătorii

becalii

Giovanni Becali abia a scăpat din puşcărie, dar încă mai are probleme penale. O decizie a judecătorilor a lovit-o grav pe fosta soţie a ex impresarului. Consoarta lui Giovanni trece prin momente grele. E pusă în situaţia de a pleca din propria casă din cauza fostei amante a milionarului.

CIteşte şi: Cum poţi evita INFARCTUL: Sfaturile de neocolit ale medicilor

Procesul deschis de fosta amantă a lui Ioan Becali a luat o turnură neaşteptată. Pentru a-l obliga pe Becali să-şi achite datoriile faţă de Aida Giurumescu, judecătorii au lăsat-o pe soţia acestuia, Stella Narda Becali fără două apartamente deţinute în zona Floreasca, urmând ca soţia să primească, la rândul ei, contravaloarea pentru cota de 50% din imobile.

Citeşte şi: Simona Halep a anunțat când se retrage din tenis: Mai are de jucat doar 6 ani

"Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr....., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr....). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr.... Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei", au dispus judecătorii, conform spynews.ro. După ce îi va da soţiei partea, aceasta va fi aruncată în stradă, întrucât apartamentele vor fi executate, pentru achitarea datoriilor faţă de Aida Giurumescu, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.