Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari în Ucraina: Gerul a făcut cel puţin 10 victime

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Cel puţin zece persoane şi-au pierdut viaţa în ultimele trei zile în Ucraina din cauza temperaturilor geroase care au cuprins întreg teritoriul ţării, conform autorităţilor regionale citate miercuri de media locale. Potrivit informaţiilor, patru persoane au murit din cauza frigului în regiunea vestică Lviv, două victime au fost confirmate în Kiev, iar celelalte decese s-au produs în alte patru regiuni ale Ucrainei, conform Agerpres.

Majoritatea victimelor erau oameni ai străzii care nu au reuşit să se adăpostească în perioada în care valorile de temperatură au scăzut considerabil. În multe regiuni ucrainene temperaturile au ajuns, luni, la minus 15 grade Celsius după ce mai bine de o săptămână au fost înregistrate valori de peste 0 grade Celsius.

Conform meteorologilor, temperaturile din Ucraina vor înregistra o creştere uşoară în perioada următoare, însă această ţară se confruntă cu viscol şi căderi masive de zăpadă. În ianuarie şi februarie 2012, gerul care a cuprins Ucraina a provocat decesul a peste 100 de persoane, multe dintre acestea fiind găsite decedate pe străzi, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.