Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pe o autostradă din România: Constructorii au greșit grav

autostrada Lugoj

După problemele de pe tronsonul Sibiu-Orăștie, autostrada A1 a fost din nou locul unor gafe inginerești. Pe Lotul 3, Lugoj-Deva, constructorii nu au măsurat bine înălțimea unui pasaj, iar lucrările trebuie refăcute, ceea ce va prelungi din nou termenul de deschidere a circulației.

Potrivit tion.ro, problemea a apărut la un pasaj ridicat peste drumul naţional care trece prin zonă, DN 68A, şi care face legătura dintre Lugoj şi Deva. Acesta a fost ridicat la kilometru 66 şi trebuie să asigure supratraversarea drumului naţional de către autostradă.

Conform publicației Glasul Hunedoarei, zilele trecute un tir care circula pe drumul naţional, care avea pe platformă un excavator, nu a putut trece pe sub pasaj, deşi se încadra în înălţimea maximă la care trebuia să se afle platforma pasajului, adică cinci metri. Transportul s-a blocat sub pasaj, astfel s-a descoperit că înălţimea din proiect nu este respectată.

Cei de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara au fost deja informaţi despre probleme de către consultantul lucrării, care a anunţat firma constructoare să remedieze deficienţa constatată. Se pare că deja a fost început lucrul pentru rezolvarea problemei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.