Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme penale pentru Dragnea, din cauza romilor (surse)

F. P.
dragnea4

Deşi a susţinut întotdeauna că nu are nicio legătură cu firma TelDrum, Liviu Dragnea este în vizorul procurorilor din cauza combinaţiilor făcute de celebra firmă şi firmele asociate cu diverşi baroni din ţară. Mai nou, se fac verificări despre o afacere prin care grupuri de ţigani rudari din Zimnicea au fost trimişi la muncă în Irak şi Libia, prin intermediul societăţilor asociate cu TelDrum, ulterior aceştia plângându-se că au fost înşelaţi.

Cel puţin din punct de vedere al documentelor contabile, firma TelDrum stă dezastruos, chiar dacă firmele partenere continuă să primească pe bandă rulantă contracte cu statul, în alte zone ale ţării. Culmea este însă că, potrivit ziarului Naţional, după cum reiese din informaţiile primite de către structurile abilitate, societăţile controlate din umbră de către Liviu Dragnea nu s-au mulţumit să deruleze afaceri doar pe teritoriul ţării noastre.

În timp ce Guvernul Ponta, din care făcea parte şi Liviu Dragnea, pornise prigoana împotriva firmelor specializate în resurse umane şi trimiterea legală de muncitori români în străinătate, una dintre firmele din „imperiul nevăzut” care ar fi controlat de Dragnea în Teleorman trimitea muncitori specializaţi în construcţia drumurilor în Irak, Libia sau Algeria. Au urmat însă plângerile făcute de unii dintre ţiganii rudari care au ajuns din pustiul Bărăganului în deşertul irakian, fără a li se respecta condiţiile de muncă şi veniturile promise la plecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.