Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Messi - Soția sa este nevoită să-și închidă magazinul din cauza pierderilor financiare

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

Soția lui Messi, Antonella Rocuzzo, împreună cu Sofia Balbi, partenera de viață a lui Luis Suarez, se pregătesc să închidă magazinul de încălțăminte, pe care l-au deschis în urmă cu doi ani în Barcelona., potrivit mediafax.

Acestea au început o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți producători din Argentina, Ricky Sarcany. În momentul inaugurării, Antonella și Sofia au chemat aproape întreaga echipă blaugrana la evenimentul care a avut loc în magazinul deschis pe una dintre cele mai importante străzi din Barcelona. Lucrurile nu au mers conform așteptărilor, astfel că, la începutul lunii ianuarie 2019, firma Roccbal 109, formată din Rocuzzo și Balbi, a înregistrat pierderi de 150.000 de euro, potrivit marca.com, care îi citează pe cei de la Expansion.

Aceeași sursă precizează că atât Antonella, cât și Sofia nu au vrut să facă nicio declarație în privința închiderii magazinului, însă, cel care a vorbit a fost chiar Ricky Sarcany, care însă a invocat alte motive, iar nu cele legate de problemele financiare.

"Le sunt profund recunoscător Antonellei și Sofiei, ele au decis să închidă magazinul după ce am încep împreună un proiect frumos și de neuitat: deschiderea unui magazin Ricky Sarkany pe cea mai importantă stradă de shopping din Barcelona. Ele au nevoie ca în acest moment să se dedice copiiilor lor, recent născuți și să ofere toată energia lor către familie", a declarat Sarcany, care însă a precizat că aceasta nu va fi singura lui colaborare cu Europa:

"A fost foarte important pentru mine și le mulțumesc pentru această lansare, pentru că astfel pot să mă extind în partea de Nord și, marea provocare, în Asia".

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.