Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROBLEME pentru Opoziție, PSD i-a DEJUCAT planurile: Moțiunea va fi citită azi, de la ora 19 - UPDATE

Inquam Photos / George Calin
parlament vot plen camera deputatilor

UPDATE

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat marti seara ca motiunea de cenzura nu o sa se mai citeasca in plen in aceasta seara pentru ca sedinta conducerii reunite a Camerei Deputatilor si Senatului nu s-a putut desfasura. Ciolacu a dat vina pe reprezentantii partidelor care sustin motiunea de cenzura ca nu au asigurat cvorumul de lucru. „Este o mascarada”, a zis Ciolacu despre motiune. El a adaugat ironic ca avea impresia ca liberalii vor sa scape cat pe repede tara de PSD-isti asa ca a asteptat seara sa urgenteze procedura, dar aliatii anti-Guvern nu au venit toti la BPR-uri. Se va organiza o noua sedinta maine pentru a se stabili cand se citeste motiunea.

Știrea inițială

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului se vor reuni, marți, de la ora 18.30, să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură. Aceasta va fi citită într-un plen reunit, de la ora 19.00, a anunțat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Partidele de opoziție au depus moțiunea de cenzură la Parlament, a anunțat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moțiunea a fost semnată de 237 de aleși, printre care și patru de la PSD.

Citește și: Dezastru pentru Opoziție! Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, dinamitată! (surse)

Aceasta a precizat că PSD intenționează să stabilească citirea moțiunii de cenzură marți seară, pentru ca votul să fie dat la sfârșitul săptămânii, în zile nelucrătoare. Ea a catalogat demersul ca fiind unul caracteristic fostului lider al PSD, Liviu Dragnea.

„Am discutat cu mai mulți parlamentari. Decizia tot mai multor membri ai Parlamentului e că acest guvern antinațional trebuie să plece acasă. Ceasul nu mai poate fi dat înapoi. Știm că se exercită presiuni uriașe față de semnatarii moțiunii și Guvernul și PSD au scos toate resursele la bătaie ca să blocheze această moțiune de cenzură. Încearcă să aibă același comportament ca Liviu Dragnea, pentru că cu toate că am depus la 18.00 seara, vor să pună citirea, noaptea ca hoții și votul undeva în week-end, în zile nelucrătoare”, a completat liderul deputaților PNL.

Citește și: EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în ‘dovada’ prezentată de USR-ist .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.