Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme serioase la PNL. S-a amânat şedinţa pentru înlocuitorul lui Orban

pnl

Liberalii sunt într-o situaţie delicată după ce Ludovic Orban a devenit inculpat într-un dosar al DNA. Negocierile din partid sunt mai dificile decât se anticipa, astfel că şedinţa oficială în care urma să fie stabilit noul candidat s-a amânat cu patru ore.

Deşi iniţial liberalii aveau o şedinţă programată pentru ora 13, marţi dimineaţa au anunţat că, de fapt, se vor reuni în şedinţa comisiei de unificiare de la ora 17 şi în şedinţa Biroului Permanent Naţional de la ora 18.

Potrivit unor surse liberale, numele vehiculate până în acest moment sunt Cătălin Predoiu (deşi acesta refuză), Adriana Săftoiu şi Teodor Atanasiu. Cristian Buşoi ar fi fost solicitat de conducerea PNL, însă ar fi refuzat.

O variantă care dă fiori adversarilor din PSD este o candidatură a lui Nicuşor Dan din partea PNL. Deşi această variantă le-ar creşte considerabil şansele liberalilor la Primăria Capitalei, la sectoare şi la Consiliul General ar fi un adevărat dezastru pentru PNL, pentru că Nicuşor Dan are propriul partid, dincolo de umilinţa ca un partid de talia PNL să fie nevoit să apeleze la resurse umane din exterior.

Vezi şi: Noi variante pentru PNL la Primăria Capitalei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.