Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme tot mai mari pentru Boeing. S-au cerut verificări imediate la Modelul Boeing 737 NG după descoperirea de fisuri structurale (FAA)

Boeing
boeing 737 NG

Administrația Federală a Aviației (FAA) a cerut operatorilor aerieni să verifice aeronavele Boeing 737 NG, după ce agenţia a fost notificată în privinţa unor fisuri structurale, transmite CNN preluat de Mediafax.

Vezi și: Dublu standard în procedura de desemnare a comisarilor europeni din partea României și Ungariei

Operatorii avioanelor 737 Next Generation vor fi obligați să facă inspecții, a comunicat Administrația Federală a Aviației.

"Boeing a anunțat agenția despre această problemă după ce a descoperit fisurile în timp ce efectua modificări pe o aeronavă intens folosită. Inspecțiile ulterioare au descoperit fisuri similare la număr mic de avioane. FAA va instrui operatorii să efectueze inspecții specifice, să facă orice reparații necesare și să raporteze constatările imediat către agenţie ", au spus reprezentanţii FAA.

Vezi și: O ciudată tragere la sorți la Biroul Electoral Central și SCHELEȚII din dulapurile candidaților la prezidențiale (Analiza)

Fisurile au fost găsite în structurile care ataşează aripile avionului la corpul acestuia, elemente care sunt proiectate pentru a rezista la peste 90.000 de aterizări și decolări fără a ceda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.