Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problemele care apar în zona distribuţiei de energie electrică sunt remediate de operatorii din teren, spune secretatrul de stat Havrileţ

electricitate electric

Problemele în zona distribuţiei de energie electrică cauzate de condiţiile meteo nefavorabile au fost gestionate cu profesionalism de către operatori, a afirmat miercuri secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Niculae Havrileţ, potrivit Agerpres.

"În ultima perioadă condiţiile meteo au fost nefavorabile cu temperaturi scăzute, precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Totodată, din cauza vitezei vântului au existat unele probleme în zona distribuţiei de energie electrică, dar au fost gestionate cu profesionalism de către operatori.

Le mulţumim celor care se asigură ca totul să fie funcţional şi apreciem eforturile tuturor operatorilor licenţiaţi care au făcut faţă condiţiilor nefavorabile, asigurând continuitatea alimentării consumatorilor finali cu energie şi gaze naturale", a spus Niculae Havrileţ, într-o postare pe pagina de Facebook a ministerului.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

Săptămânal, Transelectrica şi Transgaz, în calitate de operatori ai sistemelor naţionale de transport energie, respectiv gaze, prezintă rapoarte privind starea reţelelor şi a capacităţilor de producţie energie şi gaze naturale în cadrul Comandamentului de Iarnă coordonat de Ministerul Economiei, sub conducerea secretarului de stat Niculae Havrileţ.

De asemenea, la nivelul structurilor administrative, reprezentanţii operatorilor de distribuţie care fac parte din comandamentele judeţene de Situaţii de Urgenţă au fost şi sunt în permanenţă în legătură cu autorităţile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.