Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problemele în PSD - Un membru cere DEMISIA lui Liviu Dragnea: 'Excelați în tot ce-i mai rău - dictatură, falsă democracție, corupție, minciună...'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Sorin Ilieșiu, membru PSD, fost senator, membru al Comisiei pentru Cultură și Media din Senatul României (2012-2016), îi solicită liderului PSD, Liviu Dragnea, demisia.

„Excelență,

Excelați în tot ce-i mai rău pentru un om politic: DICTATURĂ, FALSĂ DEMOCRAȚIE, TOTALITARISM, CORUPȚIE, NEDREPTATE, MINCIUNĂ, NECINSTE, ÎNȘELĂTORIE, NERUȘINARE, IMPOSTURĂ, VICLENIE, LAȘITATE, PREFĂCĂTORIE, ÎNGÂMFARE, NECUVIINȚĂ, INDECENȚĂ și poate în primul rând, IRESPONSABILITATE (care poate oricând degenera în PIROMANIE - la figurat).

Excelați în ARANJAMENTE, UNELTIRI, INTRIGI. Excelați în ARTA MARELUI SFORAR care conduce din culise MARIONETE care execută orbește Totul.

Dar aveți lispuri esențiale: lipsă de OMENIE, de PATRIOTISM, de CUVÂNT, de ONOARE, de BUN SIMȚ, de RESPECT, de SOLIDARITATE.

Mobilizare FĂRĂ PRECEDENT a femeilor din PSD după jignirile din CEx: Dezaprobăm categoric

ABUZAȚI de PUTERE: cumulați pentru prima dată în istoria României trei funcții de mare putere: președintele celui mai mare partid, președinte al Camerei Deputaților și Prim-Ministru de facto.

Ați trădat România, poporul român, social-democrația! Nu aveți vocaţie europeană!

Sunteți nedemn de celebrarea Centenarului Marii Uniri a Românilor?

Mergem din rău în mai rău. Fiecare zi care trece înseamnă încă un pas spre fundul mocirlei în care suntem condamnaţi să ne zbatem de către Păpuşarul viclean, discreţionar şi iresponsabil.

În numele sutelor de mii de social-democrați care v-am votat acum trei ani în fruntea PSD, dar care am fost amarnic înșelați, VĂ CER IMPERATIV SĂ DEMISIONAȚI IMEDIAT DIN FRUNTEA PSD ȘI A CAMEREI DEPUTAȚILOR, SPRE BINELE ROMÂNIEI ȘI AL ROMÂNILOR.

Sutele de mii de social-democrați din România NU SE MAI REGĂSESC DEMULT și DELOC în ceea ce Excelați spre nenorocirea tuturor!

V-ați bătut joc de pensionari, legalizând diferențe uriașe de pensii: unii au pensii de 5 milioane de lei vechi pe lună, iar alți de 500 de milioane. Cei 500 de pensionari de lux consumă din fondul de pensii cât cei 5 milioane de pensionari obișnuiți la un loc.

Asta-i solidaritate? Asta-i echitate socială? Asta-i morala pe care o merită cel mai religios popor din Uniunea Europeană? ASTA-I SOCIAL-DEMOCRAȚIE?

Codrin Ştefănescu, atac la Gabriela Firea după ce primarul Capitalei a cerut demisia lui Dragnea

În campania electorală am promis că vom crește pensiile așa cum se cuvine, cât mai curând posibil. Cum îi mai putem privi acum în ochi pe pensionari dacă le spunem că abia din 1 septembrie 2021 (!) vom crește pensiile așa cum se cuvine? Românii ne-au votat ca să le creștem pensiile când suntem la putere, noi, social-democrați! Adică în 2017 sau cel târziu în 2018! Cu dvs în fruntea PSD, nici la anul nu vom mai fi la putere, darmite în 2021! Cum îi mai putem privi în ochi pe cei care ne-au votat? Și cum ne mai putem privi în oglindă?

Vreau să fac publice două cazuri de subminare de către dvs a unor proiecte dedicate prestigiului internațional al României.

(1) În 2016, Senatul României a adoptat Proiectul de lege pentru Înființarea Festivalului Internațional de muzică tradițională sacră şi laică „București – Pasărea Măiastră”. De aproape doi ani refuzați să adoptați în Camera Deputaților acest proiect apreciat recent de însuși Președintele celui mai înalt for cultural și științific al țării, Academia Română, respectiv de dl prof. univ. Ioan-Aurel Pop care e recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari patrioți români și totodată ca unul dintre cei mai profunzi istorici ai românilor. V-am solicitat să decideți adoptarea proiectului prin Ordonanță de urgență astfel încât prima ediție să aibă loc în Decembrie 2018 pentru a fi dedicată Centenarului. Subliniez că în acest scop proiectul a fost apreciat la superlativ, printr-o recomandare scrisă pe două pagini, de CEL MAI COMPETENT SPECIALIST DIN ROMÂNIA în domeniul în care se încadrează proiectul: dl acad. Răzvan Theodorescu, președintele Comisiei pentru realizarea Centenarului Marii Uniri în mun. București, vicepreședintele Academiei Române.

De ce ați blocat acest proiect? Pentru că în 2016, fosta doamnă senator Gabriela Firea a fost, alături de mine, co-inițiatoare a proiectului. Ați blocat acest proiect și pentru că dânsa a înființat Comisia pentru realizarea Centenarului Marii Uniri în MUN. BUCUREȘTI — comisie prezidată de dl acad. Răzvan Theodorescu. Și ați mai blocat proiectul pentru că d-na primar general Gabriela Firea ar urma să deschidă oficial Festivalul, în 1 Decembrie 2018…

(2) În 2015 am inițiat „Proiectul de lege pentru condamnarea totalitarismului şi pentru cultivarea memoriei naţionale antitotalitare”, solicitând sprijinul fostului președinte al PSD Victor Ponta. S-a ținut de cuvânt: toți senatorii PSD au votat PENTRU. Astfel, proiectul a fost adoptat de Senatul României cu o majoritate masivă. În toamna anului 2015, la întâlnirea de la Sinaia a Grupurilor parlamentare PSD, v-am cerut de față cu toți foștii senatori PSD ca proiectul să fie adoptat cât mai curând posibil și de deputații PSD. Ați promis de față cu toți că așa va fi. Dar, spre deosebire de dl Victor Ponta, nu v-ați ținut de cuvânt. De trei ani (!!!) proiectul e blocat în Camera Deputaților pe care prezidați, cu toate că și acest proiect e apreciat la superlativ de apreciatul istoric Ioan-Aurel Pop, Președintele Academiei Române. De ce ați blocat și acest proiect? Pentru că …prevede înființarea în București a Muzeului Memoriei Naționale Antitotalitare (primul muzeu din lume care ar prezenta toate regimurile totalitare îndurate în țara respectivă); deschiderea oficială a Muzeului urma să fie făcută de d-na primar general Gabriela Firea. Menționez că în 2015, dintre toți senatorii, dânsa a susținut cu cel mai mare entuziasm adoptarea acestui proiect în Senatul României.

ORICE COMENTARIU E DE PRISOS.

Fac apel la toți colegii social-democrați să acționeze astfel încât stabilitatea României să nu fie afectată de demisia care se impune ca singura soluție.

Fac apel la toți compatrioții să semneze acest apel și să facem astfel încât să fim cu adevărat la înălțimea acestui ceas al istoriei noastre: celebrarea împlinirii unui secol de la Mare Unire a Românilor și prezidarea de către România a Consiliului Uniunii Europene!”, este apelul membrului PSD, transmis printr-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.