Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proces cu ușile închise! Un tribunal din Moscova a dispus arestarea Dariei Trepova până în luna iunie / Ea este acuzată de comiterea unui atac terorist

Twitter
daria trepova

Un tribunal din Moscova a dispus arestarea Dariei Trepova. Măsura de arest preventiv este valabilă până în luna iunie, scrie INTERFAX.

Şedinţa instanţei de judecată în cadrul căreia a fost stabilită măsura de reținere a celui acuzat de producerea exploziei într-o cafenea din Sankt Petersburg, soldată cu moartea jurnalistului Vladlen Tatarski, a avut loc cu ușile închise, fară accesul presei şi nici a publicului.

Trepova a fost acuzată de comiterea unui atac terorist.

Bloggerul militar rus Vladen Tatarski, care a susţinut cu fermitate invazia rusă în Ucraina, a fost ucis după declanşarea unui dispozitiv exploziv ascuns într-o statuetă de ipsos oferită acestuia de una dintre participantele la evenimentul la care Tatarski, care cerea "anihilarea totală a Ucrainei", intenţiona să vorbească despre experienţele sale ca reporter de război pe frontul din estul Ucrainei. În explozie au fost rănite aproximativ 30 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.