Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul Antena Group, aproape de final. Procurorii cer pedepse MAXIME

breaking news stiripesurse.ro

Procesul în care fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, fiica acestuia, Camelia, şi Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, sunt acuzaţi de şantaj sau complicitate la această infracţiune a intrat în linie dreaptă. Un nou termen, poate ultimul al procesului, se desfăşoară la acestă oră la Curtea Supremă, informează Digi24.

Procurorii au cerut deja pedepsele pentru inculpaţii din acest dosar. În cazul lui Sorin Alexandrescu, fostul director Antena Group, magistraţii cer 9 ani şi patru luni de închisoare. În ceea ce îl priveşte pe omul de afaceri Dan Voiculescu, procurorul a cerut condamnarea acestuia la o pedeapsă între 7 şi 12 ani închisoare, mai mare faţă de cei 2 ani primiţi la fond.

ULTIMA ORĂ - Se ştiu primii miniştri din viitorul Guvern

DNA a mai solicitat condamnarea Cameliei Voiculescu la o pedeapsă cu executare, arătând că nu se justifică decizia instanţei de fond, care i-a aplicat doi ani cu suspendare.

Urmează ca pe parcursul acestei zile, avocații apărării să își susțină concluziile. Este posibil ca instanța să decidă amânarea pronunțării, având în vedere că este un dosar complex, care se judecă de un an în apel la instanța supremă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.