Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul lui Lucian Bute începe pe 1 decembrie

lucian bute

Boxerul româno-canadian Lucian Bute susține că un supliment alimentar contaminat a cauzat testul pozitiv la ostarină și urmează să-și susțină cauza pe 1 decembrie în fața Comisiei de box și lupte a Districtului Columbia, relatează media canadiană.

Bute, depistat pozitiv la ostarină după meciul egal cu campionul IBF, Jack Badou, din 20 aprilie, își va baza apărarea pe faptul că a ingerat un supliment alimentar contaminat. Ostarina nu este un steroid anabolizant, dar are aceeași rezultat în privința creșterii rezistenței și a masei musculare.

Citește și: IMAGINILE care au ȘOCAT internetul: Mireasa îi lasă pe invitați să o pipaie pe sâni și cere bani / VIDEO

Fostul campion român și-a susținut mereu nevinovăția, iar în august analiza cerută de preparatorul său fizic Angel Heredia, a unui supliment numit Dynamita P.M. Night Fuel, produs în laboratorul Pharmagenic din San Diego, în California, s-a dovedit că prezenta urme de contaminare cu ostarină.

Bute și avocatul său, Howard Jacobs, se vor întâlni în decembrie cu reprezentanții Comisiei pentru a explica circumstanțele în care s-a produs testul pozitiv, care ar putea evita o suspendare.

Lucian Bute, 36 ani, a fost campionul mondial IBF al categoriei din 2007 până în 2012, interval în care și-a apărat centura de 9 ori. El are în palmares 32 de victorii (25 KO), un meci egal și 3 înfrângeri la profesioniști, titrează agerpres.ro.

Citește și: Miley Cyrus a făcut SHOW PORNO pe scenă: Fanii au pipăit-o în zonele intime și au sărutat-o / VIDEO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.