Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul pentru hit-ul 'All I Want for Christmas Is You' s-a stins

mariah carey

Compozitorul country care a declarat că hit-ul „All I Want for Christmas Is You”, al Mariei Carey, a copiat propriul său cântec cu același nume a pus capăt procesului împotriva cântăreței, potrivit unui document depus marți la tribunalul federal din New Orleans, scrie Reuters.

Prin declarațiile reclamantului Andy Stone din fața instanței, acesta ar putea repune procesul din nou pe rol, după ce acum a renunțat, potrivit Mediafax.

Stone, care cântă sub numele de Vince Vance în trupa country-pop Vince Vance & the Valiants, a dat-o în judecată pe Mariah Carey și casa de discuri a acesteia, Sony Music Entertainment, în luna iunie. El a declarat că piesa sa, „All I Want for Christmas Is You” a fost lansată pentru prima dată în 1989 și a fost difuzată masiv în timpul sezonului de Crăciun din 1993.

Cântecul lui Carey a apărut pe albumul ei din 1994 „Merry Christmas” și de atunci a devenit un standard popular de Crăciun, ajungând pe primul loc în topul Billboard Hot 100 în timpul sezonului de sărbători în fiecare an din 2019.

Stone a cerut inițial instanței daune de 60 de milioane de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor, asociere falsă și îmbogățire fără justă cauză.

Carey și Sony Music nu au răspuns la cererile în instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.