Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuratura Generală din Rusia îi lasă pe ruși fară muzică

pcmag.com
soundcloud

Rusia a restricţionat accesul la aplicaţia de streaming de muzică SoundCloud, invocând ”informaţii false” despre ceea ce Moscova numeşte o ”operaţiune militară specială” în Ucraina, a informat duminică agenţia de ştiri Interfax, citând agenţia de supraveghere al comunicaţiilor Roskomnadzor (RKN), conform Reuters, preluat de news.ro.

Rusia a intrat în conflict cu marile companii de tehnologie pentru a controla fluxul de informaţii, după ce a trimis trupe în Ucraina pe 24 februarie, încetinind serviciul Twitter şi interzicând Facebook şi Instagram.

”Roskomnadzor a restricţionat accesul la serviciul SoundCloud în legătură cu plasarea de materiale care conţin informaţii false cu privire la natura operaţiunii militare speciale pe teritoriul Ucrainei”, a spus Interfax, citând RKN.

Accesul la serviciu a fost blocat la ordinul Procuraturii Generale din Rusia, întrucât informaţiile în cauză se referă la forma şi metodele de război ale operaţiunii speciale, inclusiv ”atacuri asupra civililor, lovituri asupra infrastructurii civile, despre numeroase victime civile ale soldaţilor ruşi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.