Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurori: 177.000 de lei, furați din bancomatul aruncat în aer în județul Gorj. Autorii nu au fost încă prinși

hoti bancomat

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că hoții au furat din bancomatul pe care l-au aruncat în aer, în comuna Polovragi, județul Gorj, suma de 177.000 de lei. Autorii nu au fost încă prinși.

Citește și: Sorina Matei scoate la lumină o ‘coincidență’ ciudată în cazul Dan Barna-RISE Project! Mutare neașteptată

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci susțin că din bancomat ar fi dispărut o sumă mare de bani. „Din câte se pare, 177.000 de lei este suma”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ștefănel Oprea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Potrivit acestuia, prejudiciul total va fi stabilit după ce banca va evalua toate pagubele suferite în urma distrugerii aparatului.

Incidentul a avut loc duminică dimineața în comuna Polovragi, județul Gorj. Persoane necunoscute au folosit un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat. „Bancomatul era amplasat în centrul civic. Nu mă surprinde nimic. Au fost puse imaginile la dispoziția Poliției”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Hoţii au reuşit să fugă cu banii aflați în aparat, aceștia fiind căutați de anchetatori. „La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-a constituit echipă complexă de cercetare, care desfășoară activități specifice în vederea identificării autorilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Novaci", a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.